Träningsväääärk!!!

Ni som var på måndagens träning gjorde en mycket bra insats, endast 7 personer på plan, men tog i för kung och fosterland.

Här sitter man nu och vill veta om det är fler som har träningsväääärk, det har jag i alla fall. (Skönt med träningsvärk, känns att man gjort något)

Nu vet vi ju att det blir fler på träningen på söndag den 3 januari kl 17.00 på Höglunda, och vi vet ju flera som absolut gillar denna typ av fysträning så det vore ju kul att se dessa var på plats då. Då kan man till exempel hoppa över ett pass på gymmet denna vecka för nu kör vi.

Håller tummarna att vi blir 15 personer på träning och lyfter varandra framåt som aldrig förr!

Passar samtidigt på att önska alla där ute ett Gott Nytt År!

/Rogga

Undrar....

nu när vi ätit gott och ska väl mer äta skulle jag tro, sitter vi här och undrar... vilken nivå ska vi lägga på träningen framåt, ska vi som planerat fysa och motionera för att vara i trim till den 23?
Är alla med på detta? hmmmm, eftersom vi hyrt extra i Höglunda så ska vi försöka hålla vad vi lovat varandra och köra järnet nu då? om man inte är sjuk naturligtvis.

Fundera och kom med synpunkter....bla bla bla

Julrim till klappen

Nu glömde vi ju att säga att alla klappar till Lilla Juafton ska ha ett rim, till innehåll eller till laget eller om vad som helst....Så lätt ska det inte vara att ge bort en julklapp.

Hjälp att påminna varandra, annars påminner vi också varandra vid träning på torsdag.

Drick inte lim, gör hellre ett rim!


//Rogga

Vilket lag!

Oj oj oj! Jag tycker verkligen om er alla spelare i laget. Efter lagfesten så känns det som om vi är en stor härlig familj. Alla är med alla och alla gillar alla. Det här gör det inte bara till en bättre stämning utan också ett bättre jobb både under träningar och på mather vilket gör allt så mycket roligare. Och hur viktigt är det att ha roligt då?! Huuur viktigt som helst. :D

Jag kan knappt vänta tills på torsdag när jag får spendera mer tid med ER!


/#6


P.S. Ni har väl inte glömt att köpa en julklapp till Lilla Julafton? :)

D.S.

Fotografering med träningsrekord!

Jag säger då det jag....
Vid måndagens träning hade vi nytt rekord på antal tränande smilande och tillgjorda spelare som for runt på planen och sprang på tå för en kamera, fy tusan vad lågt....
Göran och jag har nu i alla fall bestämt att det kommer vara med en fotograf vid varje träning så blir det fullt i hallen.


Skämt å sido, hehehe, det var fantstiskt kul att se så många är friska nu i laget och att nästan alla är på benen nu, KANON!!
Hoppas detta fortsätter, vi håller tummarna alla i laget, tänk er vilka träningar och alla får bli samspelta, snyft...måste torka ögat.

Tack för ordet!

Go for it!

/Rogga

Fäst vid festen

Alltså, man har ju hört hur det var på festen i lördags, heldrag. Mycket mat och en hel del crazy lekar fanns på programmet. Alla hade tagit på sig bästa humöret och allt var härligt planerat så alla bara blev ännu mer glada under kvällen tydligen.

Allt beröm till alla som varit med att arrangera Fästen, förlåt festen ska det väl vara, jag blir så spänd när jag hör att alla var så fäst vid festen!!!

Totalt fanns 19 personer med, kanon. Mycket bra för lagets sammanhållning, diskussionerna gick högljudda och det var "högt i tak", säkert löstes alla världens innebandyproblem denna kväll plus bra mycket till skulle jag tro.

Synd om de som missade festen, hoppas verkligen det kommer fler...

Må gott!

/Roger

Söndagsträningar

Sitter nu och ska lägga upp söndagsträningarna, slår mig då att ni haft lite synpunkter om tider på söndagar.
Vilket är bäst?
16.00-18.00
17.00-19.00
18.00-20.00

Kom med synpunkter och var med och påverka medans tider är annars lägger jag tiden själv....
Var inte blyg, kom med kommenatarer redan idag.

/R

Fys och motion

Som alla säkert känner till är fysisk träning och motion en "färskvara" som måste underhållas.
Den styrka och motion som vi byggde upp mycket bra under försäsongen är kanske för en del ett minne blott.

Däför är det roligt att det efterfrågas fys till våra träningar.
De planer som nu finns är att det kommer bli mer fys och motion på våra kommande träningar, direkt efter avslutad match den 13 december fram till 23 januari, detta för att vi ska vara stark och i god kondition till vårsäsongen...tillsammans med bra teknik.

SÅ det gäller att alla gör sitt allt för att vara med på träningar framåt nu, så alla är i möjligaste mån lika starka och ha bra kondition.

Är laget med på det?
Den som är med får se!

Go for it!

/R

Många på träning

I måndags var vi inte mer är 17 personer vid träningen! Nu börjar det likna något, har vi detta antal så kan vi ju börja kolla på femmorna....

Reflektion, när man blir så många i Vibacke så kan det kännas mycket trångt, vad lär vi oss då? Jooo, vi lär oss spela ett tight spel. Disciplin i passningarna i trängda situationer. Vi lär oss hantera alla moment så att säga.

Sen var det kul att se när ni kliver in och "äger" i momentet "High five", vilken glädje och självförtroende vi bygger upp då. Det blir bra focus inför träning som byggs då.


/R

Träningar

Vi hade ju extraträning i söndags, de som var på plats gjorde en mycket bra träning. Kul att vi ser två från laget som sitter och kollar också vid sidan av planen och ändå får till sig de viktiga övningarna där vi ska komma oss mer samspelta. Och vad kul vi hade, hehehehe....Är ni skadad eller lätt sjuk så slå en pling och följ med ändå, ni får till er ändå de viktiga spelmomenten och förståelsen så ni kan använda detta när ni sen är frisk.

En reflektion är i alla fall, att när vi lägger dessa extraträningar så gör vi det för laget ska ytterligare slipa diamanten...
När vi sitter och planerar dessa träningar där vi ser att så många som möjligt ska finnas på plats tar vi till passande övningar.

Inför denna träning hade vi räknat med ca 15-16 spelare (utifrån torsdagen) och vi hade då planerat övningar mycket efter tre femmor och vi har då bra förutsättningar att spela ihop kedjor och backpar.

Så förstå oss själva då när vi säger, - vi vill bli mer samspelta och ha "fasta" femmor, men där vi får sätta ihop nya femmor vid flera av våra träningspass. Och detta kan ju vara en styrka också samtidigt att kunna spela på flera platser på planen och med andra lagmedlemmar.

Jag tänker nu närmast på Vickan och Lovisa som spelade som center med bravur i senaste matchen, våra gamla backrävar som kommer in på en plats. Många gånger kan det bli en kick framåt, jättekul att se! (Vi måste se positivt på allt och varje träning blir en utvecklande utmaning, se det så!)

Nu håller vi tummarna att all hemsk influensa och allt vad det är ska släppa taget och att vi får bli 15-16 spelare på träningarna av vår totalt 23-damatrupp.

Kötta! var det någon i laget som sa eller skrek vid en match, vi håller med,  Kötta vid varje träning så kommer ni långt med era "vinnarskallar"!!!!

/Rogga

Vinst igen!

Gud vad skönt det var att vinna i helgen, eller hur tjejer?! Det märks att vi har tränat hårt och att vi verkligen har en vinnarskalle som Roger säger. Det var riktigt nervöst på slutet och man satt och tittade på klockan hela tiden när man satt som avbytare, men vi lyckades vinna och vi spelade hur bra som helst! Nu fortsätter vi så här och sen så dyker vi upp på träningen ikväll, även om man inte kan träna, och så tränar vi som satan och laddar inför nästa helg!

#19

Frislagsvarianter på match?

Först vill jag bara säga att det verkligen var jätte roligt att spela i söndags och jag tyckte vi spelade bra! Vi fick med oss det vi har övat på, på träningarna och det är så roligt att spela när det inte är någon som ger upp efter att vi har släppt in ett mål! Mycket bra kämpat i söndags tjejer! Nu fortsätter vi väl så här och vinner på fredag också, eller?!

Något jag har tänkt på, som jag även har hört andra påpekat är att vi aldrig gör de frislag som vi övar på hela tiden under träningarna. Vad sägs om att vi går igenom sådana före match och sätter in våra frislagsvarianter? Jag hoppas ni förstår att vi inte ska göra som Lovisa och jag gjorde igår (måndags), haha!

// #19

RSS 2.0