Kul och allvar...



Jaa, så hade vi spelat den näst sista matchen för i år, detta mot Ankarsvik. Man hade ju helt klart väntat sig att vi kunnat bjuda upp till en bättre dans....
Troligtvis, omedvetet eller ej, så måste det ha smugit sig in en liten respekt mot serieledarna, för så avvaktande som vi startade i första perioden var länge sedan.

Men vad som är såååå kanon att se är att detta lag kan ta sig i kragen och ser allvaret i vitögat när vi snackar ut och vänder, det är ett starkt psyke och hjärnträning som vi ska behålla till kommande matcher.

Laget fungerar numera suveränt och kommer vi bara underfund om hur vi tillsammans gör träningen lite mer matchlik så är detta inget problem framåt, lugn det kommer.

För det är som vi brukar säga på träningarna att vi ska först och främst ha kul, sen så kommer spelet, det gör sig liksom sig själv. Var såååå säker.
Att vara lite allvarlig är bara nyttigt ibland och allra helst under en övning, när vi ändå tagit oss tiden att komma till hela lagets träning.......I pausen tar vi igen allt och skrattar som bara den, ska vi prova och se om vi kan?

Vi har nu en match kvar och sen den hägrande cupen i Falun så till dess hinner vi bygga mycket och ska nog visa vad vi går för i Falun.

Det här laget är det ingen fara med (om det är någon som fått för sig det), utan tvärtom så finns det bara framtidstro och fortsätter vi på detta vis kan vi gå långt. Vi har tagit detta år som en uppbyggnad och lärt oss massor.

Nu vässar vi klorna och finns med på träningarna inför sista matchen i serien och som sagt cupen i Falun.

Just be there, so we can make it happen!

/Roger

Cykel till cupen?

Kanske blir det cykel vi åker till cupen? Eller är det någon som hade några bra idéer om hur att tjäna pengar till cupen?

Jag lägger ut en länk som ni kan kolla in, vi har sålt detta och jag har inte full koll på hur ni tycker i detta.
Klicka på länken.

http://www.tofta.se/


/Rogga

Kolla straffarna!

Satt och kollade in nya tävlingar på gång med Skills, Touren är på G, där finns en del häftiga klipp med straffar. Kolla in dessa och tänk på vår kreativitet, vi vågar!!!

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/skills_delmoment.asp


Kanske något för oss att göra en sån här Skillstävling efter avslutad säsong, vad tror ni damer?


Alltid kul med bilder Sara, be de ställa in superstora blixten nästa gång så ordnar det sig nog ändå. 
Mer musik till Göran, det svänger ju, kom igen, bra Ida!

/Rogga

Music!



En ny pepp-låt kanske?! :D

Ge den en chans och lyssna på den och bli peppad til helgens match!


//
Ida # 6

Bilder från match~

Bilder från Matchen i Timrå~ (klicka för störrre bilder, moder jord har knäppt med inställningen auto och vet inte att blixten räcker på 50 meters håll.)
*leka Sanna* #66 Vaiho

Matchen mot Timrå....

Inför denna matchdag hade det varit många på de sista träningarna och flera har kommit tillbaka efter upphåll, ihärdiga förkylningar och skador.

Faktum var att vi stod med 20 spelare (två målisar och 18 utespelare) och vi hade ett positivt "problem" att hantera, vi ledare tog beslut att vi skulle spela med alla anmälda för att få ännu mer matchträning för de som tränat bra samtidigt de som kommit tillbaka skulle få känna på matchsuget igen.

Vad vi kan konstatera är att alla 20 spelare denna kväll är lika positiva och delaktiga i matchen, ända tills slutsignalen hörs. (Givetvis efter matchen är det lika bra stämning i lagen, fast lite bittert känns det för förlusten)

Vidare är vi nog alla överrens om att vi denna kväll har för många spelare med oss på matchen, så det är svårt att få upp vårat vanliga matchtempo.
Även för oss ledare är det svårt att få till matchtid för samtliga spelare. Normalt brukar vi ju hålla på tre kedjor och två backpar som gör att vi får upp vårat tempo.

Nu är det gjort sa tokOlle och sket i vasken:)

Maya hade oflyt med studsbollar efter stolparna, värt att träna på, men det kommer fler matcher.

Nu tar vi med oss detta tempo och fysiska spel, och lyfter in det på våra träningar. Så växer vi snabbare.
Vi ser som lag fram mot att det är lika många på träningarna framåt så blir det bra kämpa om platser; kanon!

Men faktum är, att inget lag just nu kan slå oss på fingrarna när det gäller lagsamanhållning, eller hur?

Rogga & Göran


Cuuuuuuuuup !

Ja nu ska väl även jag ta tag i det här med bloggen, eller ialf försöka ;D haha
Aja men såg Nattis inlägg och jag håller med, det är en rolig cup och skulle nog vara super kul och jätte bra för lagets sammanhållningen om vi bodde i ett klassrum. Sen så är det väl ett plus om vi får bo nära andra, eller ?;)

MEN tjejer idag så har vi ju match också, mot Timrå i timråsporthall... Nu peppar vi och ger järnet !
MEN det viktigaste är trots allt att vi har kul tjejer men 3 poäng skulle väl inte heller sitta helt fel ? nej tror inte det va ! :D

/saaanna #20


Vilken cup?

Hallå där!

Tänkte på det där hur vi ska göra angående en cup framöver. Personligen är jag väldigt sugen på "Viking line cup" som håller till i falun. Några av oss var ju där i maj förra året. Vi hade både bra och lite sämre åsikter om cupen.

Själva cupen i sig var väldigt rolig (tycker jag), medans boendet var lite minus. Det var jätte fint och mysigt där men vore nog roligare om vi bodde mer centralt. Om vi dessutom bor tex i ett klassrum blir det automatiskt att vi umgås mer tillsammans vilket bidrar till en riktigt bra sammanhållning. Det borde ni hålla med mig om.

I år hålls cupen den 13-16 maj. Dom satsar även på ett rekord år tydligen. Förra året tror jag det var 350 anmälda lag. KUL VA??

Så det är iallafall mitt förslag. Tycker även vi borde satsa på damserien div 3-5, så vi har chans till revanch.

Kolla in detta om nån är intresserad av mina ord. elleeeeer.. http://www.sportnik.com/group/30401

/ Bloggdrottningen Nathalie (min blogg: nanatha.blogg.se)






Lite bilder sen förra året.


Blogga mera!

Nämen hej käre lagblogg! Nu ska jag vara försst och vara duktig, eftersom jag har velat skriva men inte vetat hotmailen ^^ Uhm... känns som det blev ett jätte fint inlägg nu. Men vi måste börja bli mer aktiv här som Rogga sa! Så bloggga på nu kära kamrater c':
// Sara Vaiho

RSS 2.0