Kul och allvar...



Jaa, så hade vi spelat den näst sista matchen för i år, detta mot Ankarsvik. Man hade ju helt klart väntat sig att vi kunnat bjuda upp till en bättre dans....
Troligtvis, omedvetet eller ej, så måste det ha smugit sig in en liten respekt mot serieledarna, för så avvaktande som vi startade i första perioden var länge sedan.

Men vad som är såååå kanon att se är att detta lag kan ta sig i kragen och ser allvaret i vitögat när vi snackar ut och vänder, det är ett starkt psyke och hjärnträning som vi ska behålla till kommande matcher.

Laget fungerar numera suveränt och kommer vi bara underfund om hur vi tillsammans gör träningen lite mer matchlik så är detta inget problem framåt, lugn det kommer.

För det är som vi brukar säga på träningarna att vi ska först och främst ha kul, sen så kommer spelet, det gör sig liksom sig själv. Var såååå säker.
Att vara lite allvarlig är bara nyttigt ibland och allra helst under en övning, när vi ändå tagit oss tiden att komma till hela lagets träning.......I pausen tar vi igen allt och skrattar som bara den, ska vi prova och se om vi kan?

Vi har nu en match kvar och sen den hägrande cupen i Falun så till dess hinner vi bygga mycket och ska nog visa vad vi går för i Falun.

Det här laget är det ingen fara med (om det är någon som fått för sig det), utan tvärtom så finns det bara framtidstro och fortsätter vi på detta vis kan vi gå långt. Vi har tagit detta år som en uppbyggnad och lärt oss massor.

Nu vässar vi klorna och finns med på träningarna inför sista matchen i serien och som sagt cupen i Falun.

Just be there, so we can make it happen!

/Roger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0