Alnö IBK har vackra damer!

Satt och bläddrade i Dagbladet idag och vad fick man se, jo, damer från Alnö IBK i balklänning!
Damer från Alnö IBK är som vanligt framme och visar var skåpet ska stå.

Jag vill bara före slå att ni går in och läser Dagens Dagbladet och ser bättre bilder där.

Kanonjobbat, Madde, Sanna och Sara, vilka leenden...



/Roger

Försenade ?

Efter många om och men så har vi nu kommit fram till följande;
Man skall vara på plats minst 10min innan träningen börjar och ombytt och redo för spel när våran halltid börjar. Om man inte är på plats 10min innan eller är extremt seg att byta om så att man inte är redo när halltiden startar så medför detta 10kr i böter.
Sen bestämde vi också att om man inte kommer till träningen för att man är sjuk eller av andra skäl så skall man MINST en timme innan träningens start skicka ett SMS till tränarna. Detta för att de har koll på antalet spelare och för att kunna planera övningar. Det funkar också att säga till träningen innan om man vet att man inte kan komma på den kommande så klart.

- Men detta ska väll inte vara något problem tjejer, eller hur ?! :D


Btw så tänkte jag bara säga; FYYYTUSAN vad vi ska spela och busa medans tränarna är borta måndag-tisdag!! :D


/s****


Träningsdagar?

Mmmmmmm, det är bra flyt på träningarna när vi biter ihop och har focus, vilket flyt det blir....

Vi skulle fundera på träningsdagar framåt, vi har några av våra spelare som har svårt att närvara på träningar på tisdagar och torsdagar. Vi pratade lite om detta vid gårdagens träning om hur vi kan lösa detta?

Förslag var att vi tar en tid på söndag kväll som idag finns ledig (kanske inte så bra eftersom vi får två dagar efter varandra), alternativet är att vi väntar att det blir fler lediga tider så kanske vi får en tid på en onsdag kväll.

Vi ska ju träna två gånger i veckan efter den sista matchen den 14 mars, då kan det ju bli måndag och onsdag vi tränar framåt. Detta inför cup i Falun.

Vill höra era tankar i detta....

Roger & Göran

RSS 2.0