Ojdå!

Vilken debatt det var här då, det var ju kul att vi gick och vann liksom i helgen.

INspirera varandra nu så hela laget kommer på de otroligt viktiga träningarna, fyyy, vad samspelta vi kommer att bli då, och kul eller hur?

Vill lyfta fram veckans utveckling där Elina klev fram i söndagens match och visade respekt och kämparanda. Fortsätt så Elina!

Lyfter även fram veckans uppställning för laget där Emilia kämpar fram sin utrustning och finns med i laget fast hon varit sjuk och ont i armen = kämparanda och med laget i fokus, härligt Emilia!!! Det kommer mer matcher Emilia, tro oss!

/Rogga

Torsdagens träning

Det ser bra ut inför match på söndag. Vid gårdagens träning så slipades uppspelet och nyttjandet av vår sjätte utespelare, såg mycket bra ut. Alla förstår vad vi menar.
Även de fasta situationerna börjar nu att sitta.

Håll i detta nu damer!!!

Och krya på dig Goran!!!

/Rogga

I dagens ST...

I dagens ST svarar Bea på känsliga frågor.
...hittar vi ingen mindre än Bea.

Bea svarar på mycket känsliga frågor idag i Sundsvalls Tidning.

Klart är tycker jag att man ser att Bea längtar tillbaka till innebandyn, hon är klädd i svart och är glad precis som träningsdräkten.
Förstår ni kopplingen?

Krya på dig Bea!!!


/Rogga

shake it!

Okej, då gör jag mitt berömda inlägg. Inte. Men läste lite på ett tidigare inlägg som någon anonym skrivit och jag tycker det är bara rätt det hon skriver. Jag tycker också värsta cupen är lite onödigt tidsfördriv. VI har endast två träningar i veckan och dessa träningar borde byggas på att vi faktiskt försöker träna ihop oss på bästa sätt som lag och gärna som femmor. Vi behöver ha en stadig femma som exempelvis spelar under boxplay och sen en femma i powerplay.

Det är just när vi spelar tillsammans och i träningsmatcher som vi på bästa sätt kan utvecklas tycker jag. Det är så man lär "känna" varandra och på så sätt även de " nya" spelarna. Vi "gamla" som spelade i det "gamla" laget visste ju vart vi hade varanda i 90 % av fallen och visste till stor del hur de andra spelade, just pga av att vi spelat så mycket matcher tillsammans och det borde vi ju lära oss något av eller hur?

Sedan har jag en åsikt, vet inte riktigt om den är onödig eller inte. Men att jag tror att det skulle vara bättra att nöta lite övningar som alla vet. På så sätt så förlorar man inte så mycket tid när det ständigt kommer nya övningar som tar massor av tid till att bara starta. Visst, vi tjejer kanske borde vara lite mer effektiva ( mycket mer ibland) Men jag tror att ifall tränarna skulle minska ner antalet nya övningar och sen introducera övningar som gör så att vi lär känna varandra, hittar varanda och som vi sedan kan nöta , skulle bli till vår fördel. när vi ständigt är splittrade i olika lag/grupper så är det bara naturligt att vi inte hittar varandra på matcherna..

jaja , lite funderinar som kommit ut iaf!

Seeya! #7


Förr


Hejsan! Kolla vad jag hittade på Stinas blogg och jag var bara tvungen att ta den för att lägga in den på bloggen.   På bilden är de gamla spelarna när vi började spela innebandy men jag har ingen anning vilket år det var(vet nån?). Kolla och njut!!    /Evelina N #11

Hejsan!
Kolla vad jag hittade på Stinas blogg och jag var bara tvungen att ta den för att lägga in den på bloggen.   På bilden är det gamla spelarna och som spelar kvar. Jag vet inte vilket år det var men nån annan vet kanske? 


/Eve #11

Min åsikt om träningarna

När jag hörde om att vi skulle börja skriva i bloggen mycket mer än vad som görs nu så tänkte jag att jag inte kommer vara någon utav de som skriver här.
Men sedan så kom jag på åsikter som jag faktiskt har.

Det handlar om alla de nya spelarna och de "gamla" spelarna. Att vi måste spela ihop oss mera. Hur ska vi kunna göra det om vi spelar Värsta cupen den tid vi har över efter övningarna? Värsta cupen är lottade lag och inte alls de spelare som vi brukar spela med på matcherna. Jag tycker alltså att vi ska lägga Värsta cupen på sidan ett tag och fokusera mer på oss spelare och lära känna varandra på plan istället.
Visst, man hamnar med nya spelare och spelar på det viset men jag tycker inte att det är ett bra sätt att lära varandra på.

När vi nu spelar Värsta cupen tycker jag också att det är lite "waste of time" när vi spelar 1 mot 4. Lite orealistiskt för båda parterna.
Jag tycker alltså att vi ska ha mer tid till match och inte spela Värsta cupen utan match på sidan om det. I alla fall 20 minuter av träningstiden. Visst, vi kan vara sega mellan alla övningar och slösa mycket tid på det så vi kan ändra på det, tjejer. Eller hur?


Alltså: Mer matchtid på träningarna och lämna Värsta cupen på sidan en stund.
Hur ska vi annars kunna spela ihop oss om vi är uppdelad i spridda skurar?

Kom igen nu bloggar vi!

Sätt igång och börja blogga nu, här kan vi utbyta idéer och tankar om innebandy och andra saker.


Jag kopierar den text som initiativtagaren till denna blogg skrev i början och som skrev i sitt första inlägg...


"Hej alla innebandytjejer, tänkte starta upp en blogg eftersom vi har nog mycket att prata om och irritera oss på eller bara prata av oss efter träningar, matcher eller vad som helst.
Vi kan skriva om allt som kommer upp i huvudet som t.ex. irritera sig på domarna, tråkig träning eller massa bra saker som bra insats i laget, eller bra träning av tränarna."

/Rogga

RSS 2.0