Träningar

Vi hade ju extraträning i söndags, de som var på plats gjorde en mycket bra träning. Kul att vi ser två från laget som sitter och kollar också vid sidan av planen och ändå får till sig de viktiga övningarna där vi ska komma oss mer samspelta. Och vad kul vi hade, hehehehe....Är ni skadad eller lätt sjuk så slå en pling och följ med ändå, ni får till er ändå de viktiga spelmomenten och förståelsen så ni kan använda detta när ni sen är frisk.

En reflektion är i alla fall, att när vi lägger dessa extraträningar så gör vi det för laget ska ytterligare slipa diamanten...
När vi sitter och planerar dessa träningar där vi ser att så många som möjligt ska finnas på plats tar vi till passande övningar.

Inför denna träning hade vi räknat med ca 15-16 spelare (utifrån torsdagen) och vi hade då planerat övningar mycket efter tre femmor och vi har då bra förutsättningar att spela ihop kedjor och backpar.

Så förstå oss själva då när vi säger, - vi vill bli mer samspelta och ha "fasta" femmor, men där vi får sätta ihop nya femmor vid flera av våra träningspass. Och detta kan ju vara en styrka också samtidigt att kunna spela på flera platser på planen och med andra lagmedlemmar.

Jag tänker nu närmast på Vickan och Lovisa som spelade som center med bravur i senaste matchen, våra gamla backrävar som kommer in på en plats. Många gånger kan det bli en kick framåt, jättekul att se! (Vi måste se positivt på allt och varje träning blir en utvecklande utmaning, se det så!)

Nu håller vi tummarna att all hemsk influensa och allt vad det är ska släppa taget och att vi får bli 15-16 spelare på träningarna av vår totalt 23-damatrupp.

Kötta! var det någon i laget som sa eller skrek vid en match, vi håller med,  Kötta vid varje träning så kommer ni långt med era "vinnarskallar"!!!!

/Rogga

Kommentarer
Postat av: #19

Det är tråkigt att det är så pass få som kommer till träningen då det blir svårt att sätta ihop rätta femmor och spela ihop sig i dem. Jag tyckte gårdagens träning var bra, men skulle gärna vilja köra lite mer fys på våra träningar. Nu blev det mycket fys för målvakter men inte speciellt mycket för oss utespelare. Vi behöver alltid fys träning!

2009-12-07 @ 09:34:36
URL: http://mhenriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0