Tävlingsinstinkt, som på planen!

Mycket bra genomförd cup damer!

Ville bara tala om att varför jag överhuvudtaget tog med mig Skattegori (spelet som vi spelade i bussen).

Detta var naturligtvis för att "töja på gränserna" och se hur gruppen (laget) fungerar i "trängt" läge och vilka som har tävlingsinstinkt samt hur "medlare" kommer fram i gruppen, vi tar på oss helt olika roller, detta är helt klart. (om ni minns tillbaks).

Hur löser man uppgifter som starkt lag när inte reglerna är solklara? en domare beslutades till slut vara svaret, som i innebandy behövs en sådan, en enhäldig sådan. Kanonjobbat!

Tanken till att vi ledare skulle vara med i detta spel, är ju naturligtvis att vi också agerar vi på ett visst sätt i denna situation och ledarens roll är att få ihop gruppen och ge "verktyg" till hur vi  kommer framåt och når målet. (i detta fall höll ju ledarna lite låg profil)

Synd nog vart det inte som jag tänkt, där vi skulle spela detta i vårt "hotell" och kanske somna lite icke överrens för att ta upp en eventuell lösning utsövd kommande dag där man hunnit "sova på saken". För säkert hade flera uppfattning om hur spelet skulle spelas och vilka regler som skulle tillämpas.

Detta spel speglar mycket klart om hur vi som spelare agerar ute på planen och ett lag behöver olika karaktärer, det gäller bara att hitta lösningen till att vi ska vara överrens om målet där en del får fördel och andra får ge efter i sitt sätt att se på saker och ting.

Kom gärna med inlägg i detta, kanonjobbat damer!

Ha dé

/Roger som också har lite tävlingsinstinkt i sig....

Kommentarer
Postat av: Vaiho

Fint Rogga! Och helt klart hade det varit bättre på "hotellet"?

2010-05-21 @ 14:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0